Enchiladas De Pui Din Crep De Porumb Albastru
Rețeta Blue Corn Crepe Chicken Enchiladas ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.12 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 710 calorii, 54g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă condensată de supă de pui, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Crep Poblano De Inspirație Franceză 'Enchiladas', Căpșuni s ' more Crepe Enchiladas cu sos cald de vanilie, și Enchiladas de pui și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Pune deoparte.
În cratița de 4 litri, amestecați smântână, salsa, supă și sare. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, in timp ce pregatiti crepele albastre de porumb.
Bateți ingredientele din crep cu biciul până se combină foarte bine.
Pulverizați tigaia creponată sau tigaia plată mare cu spray de gătit înainte de a face fiecare creponată.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat de crep pe tigaia fierbinte; întindeți aluatul cât mai subțire într-un cerc. Întoarceți după 1 până la 2 minute sau după rumenire. Gatiti 30 de secunde mai mult.
Scoateți crepa de pe foc și așezați straturi de hârtie cerată între crepele pregătite până când toate cele 6 au fost făcute.
Pe rând, umpleți crepele pregătite cu amestec de salsa și pui gătit, apoi acoperiți cu o lingură de pico de gallo.
Rolați creponul și puneți-l în vasul de copt. Repetați cu crepurile rămase. Se acoperă cu amestecul de salsa rămas și brânza mărunțită.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când brânza este spumoasă și topită.
Serviți cald cu pico de gallo suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.