Empanaditas De Ton
Tunan Empanaditas este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 60 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de capere, ceapă, tunan în ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tunan Empanaditas, Fructe De Mare Empanaditas, și Empanaditas y pastelitos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se toarnă ulei din ton într-o tigaie medie.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Puneți tonul într-un castron cu o furculiță, apoi amestecați ceapa, măslinele și caperele. Condimentează generos cu piper și foarte ușor cu sare.
Întindeți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un pătrat de 13 inci.
Tăiați 30 de runde cu tăietorul de prăjituri cu făină și aruncați garniturile.
Puneți 1/2 linguriță amestec de ton în centrul fiecărei runde. Țineți 1 rundă umplută în palma mâinii, apoi umeziți marginea cu un deget înmuiat în apă. Ceașcă de mână, apoi ori aluatul peste pentru a forma o jumătate de lună, ciupit marginile pentru a sigila (acest lucru creează un chenar pentru sertizare).
Transferați empanadita pe o foaie mare de copt Ungară și apăsați spatele unei furculițe pe margine pentru a sertiza. Formați mai multe empanaditas cu rondele rămase, apoi coaceți pe foaie în mijlocul cuptorului până devin aurii, 20 până la 25 de minute. Între timp, faceți mai multe empanaditas cu foaia de patiserie rămasă și umplutura.
Coaceți în același mod. Răciți empanaditas pe foaia de copt pe un raft aproximativ 10 minute.
Empanaditas pot fi formate (dar nu coapte) cu 1 săptămână înainte. Congelați în 1 strat într-o tigaie superficială, apoi transferați în pungi de plastic sigilate și păstrați-le înghețate.
Coaceți empanaditas congelate aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.