Empanadas Picant De Fasole Neagră

Empanadas Picant De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați empanadele Picante de fasole neagră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 53 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, pudră de chili, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Picant De Fasole Neagră, Banana-Fasole Neagră Empa, și Empanadas de curcan și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
2
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit vegetal. Amestecați oul și apa cu o furculiță într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Gatiti carnea de porc intr-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare pana cand carnea de porc este bine rumenita, amestecand frecvent pentru a rupe carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ardeiul roșu tăiat cubulețe, ceapa verde și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie. Amestecați sosul de roșii, chimenul, pudra de chili și ardeiul roșu zdrobit în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din căldură. Se amestecă brânza, 1 cană de fasole și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6
Lasă să se răcească.
7
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
8
Rulați la un dreptunghi de 16x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Se taie în 10 (2 1/2 inch) runde. Jumătatea superioară a fiecărei runde cu 1 linguriță amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Periați marginile de patiserie cu apă. Îndoiți și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
11
Așezați empanadele pe foaia de copt pregătită. Repetați cu amestecul de patiserie și brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Ungeți cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Coaceți timp de 18 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Se servește cu smântână, guacamole și fasole rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
Un vin plin de caracter și este atât de puternic și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
Un vin plin de caracter și este atât de puternic și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
A wine full of character and is both powerful and elegant. Delicate floral aromas over a background of very ripe fruit, oak and truffles. Its tannins have a fruity, meaty structure that evolves into velvety touches of smoke and spices acquired during aging.Ideal with meat, paella, and perfect with creamy cheeses.
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții40
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista