Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi)

Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi)
Rețeta Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi) ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 123 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb gătită, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Empanadas Din America Latină (Empanadas Pipian), Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas), și Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo.

Instrucțiuni

1
Așezați masarepa într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați Sazon Goya și sare și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați apa și uleiul și amestecați pentru a forma aluatul. Bateți aluatul într-o bilă și frământați timp de 2 minute sau până se omogenizează. Se acoperă cu plastic și se lasă deoparte 20 de minute.Între timp, pentru a face umplutura, gătiți cartofii într-o oală cu apă timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți și zdrobiți ușor cartofii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile, ceapa verde, usturoiul, ardeiul gras, coriandrul, sarea și piperul negru. Gatiti aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați cartofii fierți și amestecați well.In un castron mediu așezați oul tocat, alunele, cartofii și amestecul de roșii .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se amestecă bine pentru a combina.Rupeți porții mici de aluat, aproximativ 1 lingură de Mermaid fiecare și formați fiecare porție într-o bilă rulând între palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Așezați bilele de aluat între două bucăți de plastic și rulați fiecare foarte subțire pentru a forma un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Scoateți plasticul superior și așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia.Apoi, folosind plasticul de dedesubt, pliați aluatul pentru a închide umplutura, formând o jumătate de cerc. Sigilați bine marginile prin sertizare cu dinții unei furculițe.Umpleți o oală mare cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu până la 360 F. Puneți cu grijă 3 sau 4 empanadas la un moment dat în uleiul încălzit și prăjiți aproximativ 2 minute până devin aurii pe toate părțile.Folosind o lingură cu fante, transferați empanadele pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Serviți cu hogao sau aji pe lateral.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista