Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi)
Rețeta Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi) ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 123 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb gătită, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Empanadas Din America Latină (Empanadas Pipian), Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas), și Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo.
Instrucțiuni
Așezați masarepa într-un castron mare.
Adăugați Sazon Goya și sare și amestecați pentru a se amesteca bine.
Adăugați apa și uleiul și amestecați pentru a forma aluatul. Bateți aluatul într-o bilă și frământați timp de 2 minute sau până se omogenizează. Se acoperă cu plastic și se lasă deoparte 20 de minute.Între timp, pentru a face umplutura, gătiți cartofii într-o oală cu apă timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și zdrobiți ușor cartofii. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Adăugați roșiile, ceapa verde, usturoiul, ardeiul gras, coriandrul, sarea și piperul negru. Gatiti aproximativ 15 minute.
Adăugați cartofii fierți și amestecați well.In un castron mediu așezați oul tocat, alunele, cartofii și amestecul de roșii .
Se amestecă bine pentru a combina.Rupeți porții mici de aluat, aproximativ 1 lingură de Mermaid fiecare și formați fiecare porție într-o bilă rulând între palmele mâinilor.
Așezați bilele de aluat între două bucăți de plastic și rulați fiecare foarte subțire pentru a forma un cerc.
Scoateți plasticul superior și așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia.Apoi, folosind plasticul de dedesubt, pliați aluatul pentru a închide umplutura, formând o jumătate de cerc. Sigilați bine marginile prin sertizare cu dinții unei furculițe.Umpleți o oală mare cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu până la 360 F. Puneți cu grijă 3 sau 4 empanadas la un moment dat în uleiul încălzit și prăjiți aproximativ 2 minute până devin aurii pe toate părțile.Folosind o lingură cu fante, transferați empanadele pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Serviți cu hogao sau aji pe lateral.