Empanadas Cu Budincă De Orez
Reteta Empanadas Budinca de orez este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 9 porții cu 299 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți apă, coaja de portocale, cinnamo măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Empanadas ușor coapte cu orez șofran brânzos și Salsa, Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo, și Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bățul de scorțișoară, coaja de portocală și apa într-o cratiță grea medie și dați la fiert la foc mare. Se amestecă orezul și nuca de cocos și se acoperă, se reduce focul la minim și se gătește până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Descoperiți, îndepărtați și aruncați bățul de scorțișoară și coaja de portocală.
Adăugați lapte, 1/2 cană de zahăr și sare și amestecați bine. Creșteți căldura la mediu. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească complet.
Măsurați aproximativ 1/2 cană de budincă în centrul fiecărei tortilla, apoi pliați tortilla în jumătate, apăsând ușor pentru a închide marginile. Umplutura lipicioasă de orez acționează ca adeziv pentru a menține empanadele închise.
Într-o tigaie mare, grea, încălziți uleiul vegetal (aproximativ 1/8 inci înălțime) la 350 de grade (uleiul trebuie să fie fierbinte, dar să nu fumeze). Lucrând în loturi mici, prăjiți empanadele, întorcându-se după ce prima parte s-a rumenit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr cu scorțișoară măcinată și dați deoparte.
Îndepărtați emapanadele terminate pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi presărați cu zahăr scorțișoară cât este încă cald.