Empanadas Cu Budincă De Orez

Empanadas Cu Budincă De Orez
Reteta Empanadas Budinca de orez este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 9 porții cu 299 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți apă, coaja de portocale, cinnamo măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Empanadas ușor coapte cu orez șofran brânzos și Salsa, Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo, și Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bățul de scorțișoară, coaja de portocală și apa într-o cratiță grea medie și dați la fiert la foc mare. Se amestecă orezul și nuca de cocos și se acoperă, se reduce focul la minim și se gătește până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Descoperiți, îndepărtați și aruncați bățul de scorțișoară și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați lapte, 1/2 cană de zahăr și sare și amestecați bine. Creșteți căldura la mediu. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească complet.
4
Măsurați aproximativ 1/2 cană de budincă în centrul fiecărei tortilla, apoi pliați tortilla în jumătate, apăsând ușor pentru a închide marginile. Umplutura lipicioasă de orez acționează ca adeziv pentru a menține empanadele închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5
Într-o tigaie mare, grea, încălziți uleiul vegetal (aproximativ 1/8 inci înălțime) la 350 de grade (uleiul trebuie să fie fierbinte, dar să nu fumeze). Lucrând în loturi mici, prăjiți empanadele, întorcându-se după ce prima parte s-a rumenit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr cu scorțișoară măcinată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Îndepărtați emapanadele terminate pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi presărați cu zahăr scorțișoară cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista