Eglefin afumat cu roșii și sos de arpagic
Eglefinul afumat cu roșii și pansamentul cu arpagic necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 375 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, cartofi noi, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pudră De Eglefin Afumată, Supă Afumată De Eglefin, și Rarebit de eglefin afumat.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele pentru pansament împreună într-un castron mic cu 1 linguriță de apă, apoi dați deoparte. aduceți o tigaie superficială cu apă la fiert cu oțetul și frunza de dafin, apoi reduceți focul, strecurați peștele și braconați timp de 5 minute până când sunt fierte. se scoate cu o felie de pește și se lasă deoparte.
Puneți cartofii în centrul a 2 farfurii și așezați feliile de roșii în jurul lor. stropiți legumele cu puțin pansament, apoi curățați pielea de pe eglefin și așezați-o deasupra cartofilor. Puneți lingura peste restul pansamentului și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefinul afumat poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.