Eggnog Creme Brulee
Eggnog Creme Brulee ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Eggnog Cr Oktime Br Oktime Oktime, Eggnog Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Eggnog Cr Oktime Br Oktime Oktime.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați 4 căni de ramekins sau cremă într-un vas de copt superficial și umpleți vasul cu apă până la jumătatea părții laterale a ramekins.
Turnați eggnogul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ocazional pana cand amestecul se fierbe, aproximativ 10 minute.
Între timp, așezați gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol de amestecare; bateți până la culoare deschisă și spumoasă. Se amestecă mascarpone până se omogenizează bine și se omogenizează.
Bateți 1/4 cană din amestecul de ouă încălzit în ouă. Treceți treptat restul de ouă în ouă.
Turnați amestecul printr-o sită fină pentru a îndepărta orice șuvițe de ou. Dacă doriți, amestecați nucșoara, scorțișoara și vanilia.
Se toarnă în ramekinele pregătite, împărțind uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema s-a setat, 30 până la 45 de minute. Centrele ar trebui să se miște ușor atunci când sunt agitate, dar să nu fie soupy.
Scoateți din cuptor și răciți 30 de minute; la frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.