Edamame "Guacamole" cu chipsuri de pita cu praf de Chile

Nevoie de un felul principal vegan? Edamame "Guacamole" cu chipsuri de pita cu praf de Chile ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, praf de chili, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Za ' atar-chipsuri de Pita cu praf, Baie de anghinare-Crab cu chipsuri de pita cu praf de chimen, și Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pure 3 căni edamame, 1/3 cană ulei de măsline extravirgin și apă caldă într-un robot de bucătărie; deoparte. Se toacă 1 cană edamame și se combină cu ceapă roșie, ardei grași roșii prăjiți, ardei gras galben, suc de lămâie, jalapeo, 1 linguriță ulei de măsline extravirgin, coriandru, pătrunjel, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Ori în pură. Feliați pitas în optimi și periați cu ulei de măsline; presărați cu 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat și pudră de chili.
Coaceți timp de 10 minute.
Se servește cu amestec edamame.