Edamame "Guacamole" cu chipsuri de pita cu praf de Chile

Edamame
Nevoie de un felul principal vegan? Edamame "Guacamole" cu chipsuri de pita cu praf de Chile ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, praf de chili, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Za ' atar-chipsuri de Pita cu praf, Baie de anghinare-Crab cu chipsuri de pita cu praf de chimen, și Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pure 3 căni edamame, 1/3 cană ulei de măsline extravirgin și apă caldă într-un robot de bucătărie; deoparte. Se toacă 1 cană edamame și se combină cu ceapă roșie, ardei grași roșii prăjiți, ardei gras galben, suc de lămâie, jalapeo, 1 linguriță ulei de măsline extravirgin, coriandru, pătrunjel, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Ori în pură. Feliați pitas în optimi și periați cu ulei de măsline; presărați cu 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat și pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ardei GalbenArdei Galben
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu amestec edamame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista