Easy Weeknight Pui Cremos Alfredo

Easy Weeknight Pui Cremos Alfredo
Easy Weeknight pui cremos Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 480 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. 22 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți frișcă, parmezan, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Ușor De Pui Cremos Alfredo, Ușor Cremos Broccoli Pui Alfredo, și Ușor Weeknight Pui Oală Plăcintă.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2
În tigaia de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați pui; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti 5-6 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați unt și usturoi; gatiti pana cand usturoiul este inmuiat. Se amestecă sosul de gătit, parmezanul și smântâna. Se fierbe 5 până la 8 minute, amestecând ocazional, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se servește peste fettuccine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista