Easy Slow Cooker Aripi De Pui

Easy Slow Cooker Aripi De Pui
Easy Slow Cooker aripi de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 413 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, melasă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 301 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Aripi De Pui Cu Aragaz Lent, Aripi De Pui Cu Aragaz Lent, și Aripi De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul în aragaz lent. Într-un castron mediu combinați sosul chile, sucul de lămâie, melasa, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute, salsa, pudra de chili, praful de usturoi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MelasăMelasă
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Gătiti în aragaz lent la setare medie scăzută timp de 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista