Easy Hoppin ' John

Easy Hoppin ' John
Easy Hoppin' John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.18 pe portie. 351 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cârnați de vită, mazăre cu ochi negri, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Aragaz lent Hoppin John cu cârnați: un mazăre ușor cu ochi negri, Hoppin ' John, și Hoppin ' John.

Instrucțiuni

1
Așezați cârnații și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați până când cârnații încep să se rumenească, aproximativ 10 minute. Se amestecă mazărea cu ochi negri, bulionul de pui, apa și ardeiul cayenne și se aduce la fierbere. Se amestecă orezul, se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Stoc De PuiStoc De Pui
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista