Dungi Pesto Dip
Dungat Pesto Dip este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 188 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, smântână, pesto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Super Bowl. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pesto-Bas dungat marinat cu roșii calde, Bas cu dungi întregi prăjite cu fum și Pesto rachetă, și Sauteed dungi bas cu Pesto menta si morcovi condimentate.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, smântână și parmezan.
Într-un vas mic de servire din sticlă transparentă, întindeți 1/3 amestecul de brânză cremă. Se acoperă cu 2 linguri pesto. Repetați stratificarea, terminând cu un topping de pesto.
Se presară cu nuci și se servește.