Duminica Cina Piept

Duminica Cina Piept
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete evreiești la repertoriul dvs., pieptul de duminică pentru cină ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 382 de calorii, 40 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,67 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, piept de vită, zahăr brun și boia de ardei. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: cină fiertă de duminică, pui la friptură de duminică și piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căleți ceapa în 1 lingură de ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se presară cu usturoi și zahăr brun. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți timp de 10 minute sau până când ceapa devine maro aurie, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Presărați făină peste ambele părți ale pieptului; scuturați excesul. În aceeași tigaie, rumeniți carnea de vită în uleiul rămas pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Puneți carnea de vită peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Adăugați oțet balsamic în tigaie; crește căldura la mediu-mare. Gatiti, amestecand pentru a desprinde bucatile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Într-un castron mic, combinați bulionul, pasta de roșii, condimentele italiene, sosul Worcestershire și boia de ardei; se toarnă peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Scoateți friptura pe un platou de servire; tine de cald.
11
Turnați sucurile de gătit într-o cratiță mică; degresați grăsimea și aduceți la fierbere. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în sucurile de gătit. Reveniți la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Tăiați carne de vită în felii subțiri peste bob; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Brisket. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista