Dulce Glazurate Butterflied Pui

Dulce Glazurate Butterflied Pui
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, puiul dulce glazurat cu unt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 839 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, usturoi, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Dulce Glazurate Butterflied Pui La Gratar, Pulpă de miel cu glazură de muștar, și Monkfish la grătar cu fluturi cu o tocană dulce de fasole.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați puiul cu sare și piper. Lăsați să se odihnească pe tejghea până la 2 ore pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți o tigaie mare pentru cuptor (cum ar fi o tigaie din fontă) la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline. Chiar când uleiul începe să fumeze, adăugați puiul, cu pielea în jos. Apăsați ușor în timp ce gătiți și lăsați să se prăjească până când o privire dedesubt dezvăluie pielea maro aurie, aproximativ 10 minute. Folosind clești, întoarceți pasărea astfel încât pielea să fie deasupra și puneți tigaia în cuptor. Fii blând cu cleștele, ar putea rupe pielea; încercați să prindeți picioarele pentru a răsturna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, într-o cratiță la foc mediu, adăugați untul și topiți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa, usturoiul și condimentul și presărați cu un vârf de sare și o pisa de piper. Transpirați ceapa câteva minute, dar nu rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați zahărul brun, muștarul, sosul fierbinte și oțetul. Gatiti putin mai mult pentru a aduce aromele impreuna, apoi scoateti-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Când puiul este în jurul valorii de 140 de grade F, aproximativ 30 de minute, scoateți din cuptor și periați glazura. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee citește 165 de grade F, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Tăiați picioarele, apoi tăiați pieptul și tăiați-l în porții.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista