Dulce de Leche și budincă de pâine cu bucăți de ciocolată
Dulce de leche și budinca de pâine Chocolate Chunk ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 351 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă grea, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche, Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche, și Budincă de pâine Dulce de leche cu Topping fragil de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți pâinea într-un castron mare.
Stropiți cu 3 linguri de unt topit; aruncă.
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când pâinea începe să se coloreze, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute. Mișto.
Ungeți vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci cu 1 lingură de unt topit.
Se amestecă frișca și 1 cană dulce de leche într-o cratiță medie la foc mediu până se omogenizează și clocotește.
Bateti ouale si galbenusurile intr-un bol mare.
Adăugați rom, vanilie și sare; bateți treptat în amestecul cald dulce de leche. Se amestecă cubulețe de pâine.
Lăsați să se înmoaie 30 de minute, amestecând ocazional.
Amestecați chipsurile de ciocolată în amestecul de cremă.
Se toarnă în vasul pregătit.
Se presară cu 2 linguri de zahăr.
Coaceți budinca până se umflă și puneți-o în centru, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute. Praf cu zahăr pudră.
Se servește cald, trecând mai mult dulce de leche topping alături.