Dulce Cajun Pătlagină
Reteta dulce Cajun Plantain este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță o mare fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 2 porții cu 304 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Blinele De Patlagina Dulce, Plantain dulce și Empanaditas de ciocolată, și Chipsuri de Plantain și Dip dulce de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați boia de ardei, cimbru, oregano, praf de usturoi, piper negru, piper cayenne și sare într-un bol.
Adăugați felii de plantain în amestecul de condimente și întoarceți-vă la strat.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti plantanele în tigaie până se înmoaie, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Se toarnă vin în tigaie. Aduceți vinul la fiert și fierbeți până când vinul se gătește, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Salneval Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
De culoare paie deschisă, nasul acestui Albari Ucroko este seducător cu miere, pere și fructe tropicale și o ușoară componentă minerală. Este plin de spirit andzesty cu citrice și arome florale în gură, dar este rotund și moale, în același timp time.It se potrivește perfect cu fructe de mare proaspete și crustacee; este un acompaniament ideal pentru bucătăria asiatică sărată și picantă; și este, de asemenea, excelent ca vin de cocktail. Iubitorii de mâncare cu adevărat aventuroși își vor uimi și inspira prietenii servind-o cu asocierea puțin probabilă, dar fantastică a coastelor tradiționale la grătar cu un sos dulce, ușor picant, pe bază de roșii.