Dulce Cajun Pătlagină

Dulce Cajun Pătlagină
Reteta dulce Cajun Plantain este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță o mare fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 2 porții cu 304 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Blinele De Patlagina Dulce, Plantain dulce și Empanaditas de ciocolată, și Chipsuri de Plantain și Dip dulce de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați boia de ardei, cimbru, oregano, praf de usturoi, piper negru, piper cayenne și sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați felii de plantain în amestecul de condimente și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti plantanele în tigaie până se înmoaie, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă vin în tigaie. Aduceți vinul la fiert și fierbeți până când vinul se gătește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista