Dulce Adeline
Dulce Adeline ia aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 300 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de apă, vodcă aurie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Salată De Porumb Dulce, Dulce, Dulce, Cartofi Dulci Tart Tatindam Bun Dulce De David Guas & Raquel Pe, și Busuioc tăiței de cartofi dulci, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a prepara sirop de scorțișoară, combinați zahărul, 2 linguri de apă și scorțișoara într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti 4 minute, amestecand pentru a dizolva zaharul.
Lăsați să stea 30 de minute; tulpina. Acoperiți și păstrați la frigider într-un recipient de sticlă timp de 3 până la 4 săptămâni.
Pentru a pregăti cocktailul, așezați felii de pere și sirop de scorțișoară de 1/2 uncie într-un agitator de martini și rezervați siropul de scorțișoară rămas pentru o altă utilizare. Amestec de pere.
Adăugați gheață, vodcă, apă de vie și suc de lămâie; se agită. Se strecoară într-un pahar de cocktail.
Garnisiți cu felii suplimentare de pere, dacă doriți.