Drupey Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Drupey Pie. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți amidon de porumb, unt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți cireșele, nectarinele și caisele într-o strecurătoare pentru a scurge orice exces de lichid.
Pentru a face aluat: într-un castron mediu, combinați făina și sarea.
Tăiați 3/4 cană de unt în amestec de făină până când seamănă cu firimiturile grosiere.
Se toarnă câte o lingură de apă odată până când aluatul se lipeste.
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar. Împărțiți aluatul în două părți.
Întindeți o jumătate de cerc de 1/8 de inch grosime, apoi puneți-l într-o tigaie de 9 inch.
Întindeți cealaltă jumătate a aluatului și tăiați-o în fâșii lungi de aproximativ 1/2 inch lățime. Pune deoparte.
Așezați amestecul de fructe scurs într-un castron mediu, amestecați zahărul, scorțișoara, amidonul de porumb și făina; se toarnă în tigaia pregătită. Punctați cu celelalte două linguri de unt. Aranjați benzile de patiserie într-un vârf de zăbrele și marginile de sertizare. Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și lingurița de apă și folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi doar benzile de zăbrele-nu marginile.
Coaceți în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 25 de minute, până când crusta începe să se rumenească. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin înainte de servire.