Dromskinka (Șuncă De Vis)

Dromskinka (Șuncă De Vis)
Dromskinka (șuncă de vis) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piure de roșii, vin de port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Cizmar Port ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de șuncă într-un vas de copt superficial și turnați vin de port peste ele. Marinați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se toarnă vinul de port din șuncă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Rotiți fiecare felie de șuncă pe lungime și așezați-o una lângă alta în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Amestecați smântâna, pudra de curry și piureul de roșii în vinul de port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
PortPort
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Se toarnă peste șuncă, asigurându-se că toate feliile sunt acoperite. Punctați blatul cu bucăți mici de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Coaceți neacoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când șunca începe să se rumenească deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista