Dovlecei prăjiți de Butternut, rozmarin și lasagna cu usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați dovlecei prăjiți de Butternut, rozmarin și Lasagnan de usturoi. O porție conține 335 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Un amestec de sare, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Rozmarin Butternut Suc De Fructe Lasagna, Lasagnan de dovleac prăjit, și Lasagna De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați dovleceii de butternut într-un singur strat într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit. Înveliți dovlecelul cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când dovlecelul este doar fraged, amestecând o dată. Pune deoparte.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Combinați 3 1/2 căni de lapte și rozmarin într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și cuptor cu microunde la maxim 5 minute sau până când amestecul începe să fiarbă.
Lăsați să stea 10 minute. Se strecoară laptele printr-o sită fină într-un bol; aruncați rozmarinul.
Lingurați ușor făina universală într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și restul de 1/2 cană de lapte, amestecând amestecul de făină cu un bici până se amestecă bine pentru a forma o suspensie.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand se inmoaie, amestecand constant. Se amestecă laptele înmuiat și se mărește căldura la mediu-mare. Adăugați treptat șlamul în tigaie, amestecând constant cu un bici. Gatiti 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 linguriță sare și piper.
Combinați amestecul de lapte și squash, aruncând ușor.
Întindeți aproximativ 1 1/2 căni amestec de dovlecei în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de dovlecei; top cu 2 căni amestec de dovlecei și 1/4 cană brânză. Repetați straturile o dată cu 3 tăiței, 2 căni de dovlecei și 1/4 cană de brânză. Se acoperă cu 3 tăiței.
Bateți frișca și restul de 3/4 linguriță de sare cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Întindeți amestecul de frișcă peste tăiței; presărați cu restul de 1/4 cană de brânză. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când sunt aurii.
Lăsați să stea 10 minute.