Dovlecei prăjiți cu gust de curmale și semințe de dovleac

Dovlecei prăjiți cu gust de curmale și semințe de dovleac
Dovleceii prăjiți cu gust de curmale și semințe de dovleac sunt un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, semințe de dovleac, curmale Deglet noor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Prăjiți Cu Gust De Curmale Și Dovleac, Salată de dovlecei prăjită cu slănină și semințe de dovleac, și Dovlecei prăjiți cu mentă și semințe de dovleac prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare dincuptor; preîncălziți la 375 F.
2
Întindeți semințele de dovleac într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le pe raftul superior, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor, se umflă și se aromează, aproximativ 7 minute. Aruncați semințele de dovleac pe foaie cu 1 linguriță de ulei și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se lasă să se răcească pe foaie; se transferă pe o suprafață de lucru și se toacă grosier. Faceți înainte: semințele de dovleac pot fi preparate cu 1 ziînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
4
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe o placă de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați cu grijăcoaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Tăiați dovleceii pe lungime în 3/4 " - grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
7
Așezați dovleceii, 1/4 cană de ulei și timaîntr-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper.Aruncă pentru a acoperi. Împărțiți dovleceii între 2 foi de copt mai mari, tăiate cu fața în jos, într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
8
Prăjiți dovleceii, foi rotative la jumătatea drumului, până când sunt fragede când sunt străpunse cu afork, 25-30 de minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
9
Se amestecă restul de 1/2 cană de ulei, 1/4 cană de lămâiesuc și pătrunjel într-un castron mediu. Seasondressing cu sare, piper, și suplimentarsuc de lamaie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați dandeliongreens într-un castron mare; stropiți cu 1 lingurăîmbrăcare. Se condimentează cu sare și piper; tosso strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați curmale și parmezan, dacă folosiți,la pansamentul rămas în castron pentru gust de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SavureazăSavurează
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Aranjați verdele de păpădie pe o suprafață mareplatter; top cu squash cald. Lingura daterelish peste; garnisiti cu seminte de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Suc De FructeSuc De Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate74
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista