Dovlecei la grătar cu boabe de piper roz și Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii la grătar cu boabe de piper roz și Fetan. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, semințe de coriandru, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Terrine de Campagne cu boabe de piper roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în sus, pe o grătar așezată într-o foaie de copt cu margini. Se condimentează cu 1 linguriță de sare, se răstoarnă și se lasă să stea până se înmoaie ușor și se eliberează sucuri, aproximativ 1 oră de M.M.; se usucă.Între timp, setați grătarul la căldură indirectă medie sau setați o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Lăsați grătarele sau tigaia să se încălzească.
Periați ambele părți ale dovlecelului cu ulei de măsline și grătar, răsturnând o dată, până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 15 minute în total.
Transferați într-un vas de copt de 9 x 13 inci, tăiat cu fața în sus, așezat într-un singur strat.
Încălziți 1 lingură de ulei rămas într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotă feliată și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Scoateți uleiul de pe foc.
Se presară în 1 lingură boabe de piper roz, 1 linguriță semințe de coriandru, restul de 1 linguriță sare, oțet și uleiul de măsline rămas.
Puneți amestecul de dovlecei și feliile de feta pe un platou de servire, stropiți cu puțină marinată (după gust, fiți generoși) și garnisiți cu coriandru, semințe de coriandru și boabe de piper roz.