Dovlecei Delicata la cuptor cu unt de Lime
Dovleceii Delicata la cuptor cu unt de Lime necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $3.53 pe portie. O porție conține 425 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sare și piper măcinat, dovlecei delicata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecei Delicata La Cuptor Cu Unt De Lime, Dovlecei Delicata La Cuptor, și Dovlecei Delicata Umpluți Cu Kale La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați dovlecelul tăiat cu fața în jos într-un vas de copt.
Se toarnă apă în vas la aproximativ 1/4 inch adâncime.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul se străpunge ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Între timp, amestecați untul cu sucul de lămâie și pudra de chili într-un castron mic.
Se amestecă coaja de tei, dacă se dorește. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de unt în dovlecelul gătit și serviți imediat.