Dovlecei De Iarnă Prăjiți

Dovlecei De Iarnă Prăjiți
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Dovleacul de iarnă prăjit ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, miere, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovlecei De Iarnă Prăjiți, Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir, și Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpina din dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
2
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene și așezați-o pe o tigaie căptușită cu folie de aluminiu. (Dacă folosiți dovlecei spaghetti, tăiați fiecare jumătate în 2 pene.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghetti SquashSpaghetti Squash
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Se amestecă untul și mierea până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
5
Periați dovleceii uniform cu amestec de unt; presărați uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
6
Coaceți la 450 timp de 30 până la 35 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați piei din pene de dovlecei și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista