Dovlecei De Iarnă Prăjiți
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Dovleacul de iarnă prăjit ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, miere, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovlecei De Iarnă Prăjiți, Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir, și Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Scoateți tulpina din dovlecei.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene și așezați-o pe o tigaie căptușită cu folie de aluminiu. (Dacă folosiți dovlecei spaghetti, tăiați fiecare jumătate în 2 pene.)
Se amestecă untul și mierea până se amestecă.
Periați dovleceii uniform cu amestec de unt; presărați uniform cu sare și piper.
Coaceți la 450 timp de 30 până la 35 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată.
Tăiați piei din pene de dovlecei și aruncați-le.