Dovlecei de ghindă umpluți cu carne de vânat și orez sălbatic

Dacă aveți în jur 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, carne de vânat și orez sălbatic umplute ghindă suc de fructe ar putea fi un mare fără gluten și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 392 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, carne de vânat măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dovleac De Ghindă Umplut Cu Orez Sălbatic, Dovleac De Ghindă Umplut Cu Orez Sălbatic, și Orez Sălbatic Și Dovleac De Ghindă Umplut Cu Linte Picantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Între timp, așezați dovleceii, cu partea tăiată în jos, pe un vas de copt adânc umplut cu 1/2 inch de apă.
Se coace în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute, apoi se scurge apa și se lasă deoparte.
Aduceți puțină apă la fiert într-o cratiță, apoi scoateți-o de pe foc.
Adăugați merisoarele și lăsați să stea 5 minute, apoi scurgeți și rezervați. Gătiti carnea de vânat măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare până când este gătită bine și sfărâmicioasă.
Amestecați orezul sălbatic, merisoarele, vânatul și zahărul brun. Condimentează cu scorțișoară, nucșoară, sare și piper.
Porniți cuptorul pentru a fierbe. Frecați interiorul jumătăților de dovlecei cu untul, apoi așezați partea tăiată în sus pe vasul de copt. Umpleți cu amestecul de orez, apoi fierbeți la cuptor timp de 5 minute.