Dovlecei crocanti sau flori de dovleac

Dovlecei crocanti sau flori de dovleac
Dovleceii crocanți sau florile de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 244 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de busuioc, flori de dovlecel, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Dovlecei, Flori De Dovlecei Și Ceapă Caramelizată, Flori De Dovlecei Prăjiți, și Flori De Dovlecei Umplute.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt, busuiocul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă în apă și ouă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Încălziți 1/2 inch de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, înmuiați florile în aluat pentru a acoperi și așezați ușor câteva la un moment dat în uleiul fierbinte. Se prăjește pe fiecare parte până când este crocant și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista