Dovleac Spice Latte Martini

Dovleac Spice Latte Martini
Pumpkin Spice Latte Martini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 208 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de jumătate și jumătate, condimente de dovleac kahlua, vodcă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Dovleac Spice Latte Martini, Mai Bine Latte Decât Niciodată: Cookie-Uri Latte Cu Condimente De Dovleac, și Dovleac Spice Latte (Danhobak Latte).

Instrucțiuni

1
Puneți Kahlua, vodka și jumătate și jumătate în agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită până se amestecă bine și foarte rece. Se strecoară într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
KahluaKahlua
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Garnisiți cu o picătură de scorțișoară și un băț de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Revista