Dovleac simplu și cârnați

Dovleac simplu și cârnați
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Dovlecei simpli și cârnați ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 484 de calorii, 16 g de proteine și 38 g de grăsime fiecare. Pentru 2,22 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați conserve de caise, dovlecei, cârnați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dovlecei simpli și cârnați, Dovlecei simpli de ghindă și Salată de dovlecei simpli sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cărnați cârnații în ulei până se rumenesc ușor; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți dovleceii și dovleceii galbeni până când sunt fragezi. Întoarceți cârnații în tigaie. Se amestecă conservele. Gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
ConservăConservă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista