Dovleac Sformato cu Fonduta și Frisee
Dovleac Sformato cu Fondutan și Frisee ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, oțet de vin, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Geluri De Merișor Cu Salată Friscroume, Cartofi Prăjiți De Dovleac Și Slănină Caldă, Mozzarella Fonduta, și Macaroane Grill Fonduta Gamberi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Înfășurați dovleacul în folie și coaceți 1 oră.
Scoateți și lăsați să se răcească.
Tăiați dovleacul în cuburi de 1 inch și puneți-l în vasul de amestecare.
Adăugați balsamella, gălbenușurile, ouăle și 1/4 cană Parmigiano și amestecați împreună. Ușor unt Bundt tigaie și praf cu pesmet.
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt și se pune la bain marie.
Se introduce în cuptor și se gătește 1 oră 15 minute sau până când o scobitoare lipită în centru iese curată. Se lasă să se răcească.
Între timp, încălziți laptele la foc mic până se formează spumă.
Adăugați Fontina și 2 linguri Parmigiano rămase și amestecați pentru a combina. Pentru a servi, feliați în bucăți de 1 inch.
Așezați pe farfurie cu frisee îmbrăcat și stropiți cu fonduta.