Dovleac ghimbir și pere

Dovleac ghimbir și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gingered Squash and Pears. O porție conține 72 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de miere, pere, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 83%. Perele ghimbirizate gătite lent, perele ghimbir în cupe Phyllo și budinca de orez cu nucă de cocos cu pere asiatice ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii într-o tigaie mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgere. Se amestecă pere și ghimbir. Acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când perele sunt fragede. Se amestecă mierea și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
3
Se presara cu nucsoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista