Dovleac ghimbir și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gingered Squash and Pears. O porție conține 72 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de miere, pere, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 83%. Perele ghimbirizate gătite lent, perele ghimbir în cupe Phyllo și budinca de orez cu nucă de cocos cu pere asiatice ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii într-o tigaie mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când se înmoaie.
Scurgere. Se amestecă pere și ghimbir. Acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când perele sunt fragede. Se amestecă mierea și se încălzește.