Dovleac De Ghindă La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 148 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. Un amestec de dovlecei de ghindă, suc de portocale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dovleac De Ghindă Copt De Două Ori, Dovleac De Ghindă Umplut La Cuptor, și Pui la cuptor și dovlecei de ghindă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătăți de dovlecei, tăiate cu fața în jos, într-un vas de copt puțin adânc.
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți dovlecelul din vasul de copt și tăiați-l în sferturi.
Așezați într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Combinați untul și sucul de portocale; se toarnă peste dovlecei.
Presărați zahăr peste dovlecei. Reveniți la cuptor; coaceți 10 minute.
Garnisiți cu felii de portocale, dacă doriți.