Dovleac de ghindă cu măr
Ghindă suc de fructe cu mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, mere, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt DOVLEAC DE GHINDĂ UMPLUT CU MERE, Suc de ghindă umplut cu mere și nuci, și Supă De Dovlecei Și Mere De Ghindă.
Instrucțiuni
Pentru a curăța cu ușurință dovleceii de ghindă fără a pierde multă legumă, aruncați ușor dovleceii într-o oală mare cu apă clocotită și fierbeți timp de 15 minute.
Se toarnă apa clocotită și se umple cu apă rece și se lasă să stea 5 minute să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, folosiți un cuțit pentru a tăia coaja de pe creste și folosiți o linguriță pentru a scoate coaja din văi. Feliați dovleceii în jumătate și îndepărtați semințele și tulpina. Apoi tăiați jumătățile în secțiuni și tăiați în cele din urmă în bucăți de 1 inch.
Așezați bucățile de dovlecei într-un castron mare pentru microunde, împreună cu merele. Punct cu bucăți de unt.
Presară deasupra zahărul brun, nucile, sarea și scorțișoara. Acoperiți cu folie de plastic și introduceți câteva găuri în ea pentru ventilație.
Gatiti la cuptorul cu microunde timp de 7 1/2 minute la putere maxima.
Scoateți, descoperiți și amestecați. Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți încă 7 1/2 minute la putere maximă, până se înmoaie.