Două cartofi de carne de vită și legume cu crustă de biscuiți de rozmarin

Două cartofi de carne de vită și legume cu crustă de biscuiți de rozmarin
Două carne de vită de cartofi și plăcintă de legume cu crustă de biscuiți de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ciuperci, țelină, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Plăcintă cu oală de vită cu crustă de biscuiți de cartofi, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutura de plăcintă cu oală:într-o tigaie sau tigaie mare din fontă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă carnea de vită, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc mediu-mare până se rumeneste pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți și puneți deoparte pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa în tigaie, adăugând ulei suplimentar, după cum este necesar, și sotati până se înmoaie - aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se adaugă ciupercile și se sotează încă 5 minute.Întoarceți carnea de vită în tigaie și adăugați vinul roșu pentru a deglaza, având grijă să răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, deoarece oferă multă aromă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30-40 de minute sau până când carnea de vită este fragedă (opțional: folosiți o oală sub presiune la presiune ridicată timp de 10 minute).Între timp, pregătiți sosul. Într-o cratiță medie, adăugați untul și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Bateți făina. Apoi amestecați laptele și bulionul. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.Descoperiți și adăugați morcovii, țelina, cartofii și păstârnacul. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați mazărea. Se amestecă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Se toarnă ingredientele într-o caserolă mare și se acoperă cu biscuiții nefierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1
Scoateți carnea din cartofii coapte. Puneți-l cu o furculiță sau apăsați-l printr-un ricer de cartofi. Acest lucru va dura 1 - 2 cartofi și ar trebui să aibă ca rezultat un total de 1/2 cană de cartof. Într-un bol mic de amestecare, combinați 1/2 cană de cartof cu zeama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Bateți până se omogenizează și setați aside.In un castron mediu, combinați făina universală sau alac, făina de tort, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Făină De AlacFăină De Alac
Făină De TortFăină De Tort
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți până se cerne bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Tăiați untul în amestecul de făină fie folosind două cuțite, un blender de patiserie, fie o răzătoare de brânză. Prefer să folosesc răzătoarea de brânză și să dau untul congelat în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați rozmarinul și amestecați pentru a combina.Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de cartofi cu zară. Amestecați până se combină și apoi, când nu mai puteți amesteca, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor până când puteți forma o bilă aspră.Aplatizați aluatul într - un cerc de aproximativ 1/2-3/4 inch grosime. Folosind un tăietor de biscuiți sau un pahar de băut (aproximativ 2 1/2 - 3" în diametru pentru timpul de coacere listat) întors cu susul în jos, tăiați cât mai multe runde. Folosind resturile de aluat, formați un alt cerc de aceeași grosime. Repetați tăierea până când ați folosit tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat

Ingrediente

3Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtocană de vită, tăiată în bucăți de mușcăturătocană de vită, tăiată în bucăți de mușcătură42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tortfăină de tort4morcovi, curățați și tăiați în rondelemorcovi, curățați și tăiați în rondele3ceapațelină, tocatățelină, tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre decojită congelată sau proaspătămazăre decojită congelată sau proaspătă1Bucăți de caramele Heath Barrozmarin proaspăt tocat finrozmarin proaspăt tocat fin2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci feliateciuperci feliate2Bucăți de caramele Heath Bar1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2păstârnac, curățat și feliat în rundepăstârnac, curățat și feliat în runde1Bucăți de caramele Heath Bar1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin2cartofi roșii, tăiați în cuburi de dimensiuni mușcatecartofi roșii, tăiați în cuburi de dimensiuni mușcate2Bucăți de caramele Heath Barrozmarin proaspăt tocat foarte finrozmarin proaspăt tocat foarte fin2cartofi roșii la cuptorcartofi roșii la cuptor1Bucăți de caramele Heath Barsare 8 linguri (1 băț) unt foarte rece sau congelatsare 8 linguri (1 băț) unt foarte rece sau congelat1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală sau făină de alac proaspăt măcinatăfăină universală sau făină de alac proaspăt măcinată1Oreos dublu umplutfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu sau vin roșu de gătitvin roșu sau vin roșu de gătit1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista