Două Boluri De Lasagna Din Săptămâna Sosului

Două Boluri De Lasagna Din Săptămâna Sosului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați două boluri de Lasagna din săptămâna sosului. O porție conține 1112 calorii, 45g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano reggiano, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Boluri de linte de noapte cu Ragout de dovlecei și vinetă de busuioc, Lasagna De Ravioli În Timpul Săptămânii, și Lasagna Toss Weeknight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți oala mare de apă la fierbere, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
În timp ce apa de paste ajunge la fierbere, încălziți uleiul de măsline într-o oală cu sos mediu la foc mediu-mare, adăugați pancetta și faceți 2 până la 3 minute, apoi adăugați carne și rupeți-o pe măsură ce se rumeneste. Când carnea a început să se caramelizeze și dezvoltă o culoare maro frumoasă, 4 până la 5 minute, adăugați morcov, ceapă, 2 căței de usturoi, ienibahar, sare și piper și o frunză de dafin. Gatiti 3-4 minute mai mult pentru a inmuia ceapa si morcovii, apoi amestecati pasta de rosii si gatiti timp de 2 minute, apoi amestecati vinul si gatiti 1 minut, apoi amestecati in stoc si reduceti focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
ApăApă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
IenibaharIenibahar
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
MorcovMorcov
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
StocStoc
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
În timp ce sosul roșu se gătește, tăiați cățelul întreg de usturoi rămas și frecați interiorul unui vas de sos mediu cu el. Topiți untul în oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
SosSos
UntUnt
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați făină și amestecați împreună un minut sau cam așa, apoi amestecați laptele și aduceți-l într-o bulă, reduceți focul, apoi condimentați sosul cu sare, piper și nucșoară, îngroșați 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Aruncați pastele cu sos alb și 1/2 cană de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
7
Serviți pastele în boluri individuale și acoperiți cu o oală de sos de carne în mijlocul vasului pentru amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista