Double-Lemon Souffl Xixts
Double-Lemon souffl Xixts ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Double Raspberry Souffl Xixts, Souffl dublu de ciocolată cu sos cald Fudge, și Lemon Souffl Xixt.
Instrucțiuni
Înveliți 8 (6 uncii) căni ramekins sau cremă cu spray de gătit; se presară cu 2 linguri de zahăr granulat.
Așezați ramekinele pregătite pe o foaie de copt.
Puneți ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Puneți făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și 1/4 cană de zahăr granulat. Gatiti amestecul de lamaie la foc mediu pana cand este gros si bubuit (aproximativ 5 minute), amestecand constant. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie și gătiți la foc mediu până când este gros (aproximativ 3 minute), amestecând constant.
Așezați tigaia într-un bol mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până când crema ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, bătând amestecul de albus de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de lămâie și pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Se amestecă amestecul în ramekins preparate.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când sufletele sunt pufoase și setate.
Încălziți cașul de lămâie într-o cratiță mică la foc mic până la cald. Lingurați 1 lingură de coajă de lămâie în fiecare suflă și presărați fiecare cu 2 lingurițe de zahăr pudră.