Double-Lemon Souffl Xixts

Double-Lemon Souffl Xixts
Double-Lemon souffl Xixts ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Double Raspberry Souffl Xixts, Souffl dublu de ciocolată cu sos cald Fudge, și Lemon Souffl Xixt.

Instrucțiuni

1
Înveliți 8 (6 uncii) căni ramekins sau cremă cu spray de gătit; se presară cu 2 linguri de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați ramekinele pregătite pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Puneți ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Puneți făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și 1/4 cană de zahăr granulat. Gatiti amestecul de lamaie la foc mediu pana cand este gros si bubuit (aproximativ 5 minute), amestecand constant. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie și gătiți la foc mediu până când este gros (aproximativ 3 minute), amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Scoateți din căldură.
6
Așezați tigaia într-un bol mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până când crema ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, bătând amestecul de albus de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de lămâie și pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Se amestecă amestecul în ramekins preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când sufletele sunt pufoase și setate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Încălziți cașul de lămâie într-o cratiță mică la foc mic până la cald. Lingurați 1 lingură de coajă de lămâie în fiecare suflă și presărați fiecare cu 2 lingurițe de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista