Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gruyul Divan de pui. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, bulion de pui, Piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare includ Divan De Pui (Sau Divan De Curcan), Pui Divan, și Pui Divan.
Instrucțiuni
1
Soteți șalotele și usturoiul în 1/4 cană plus 2 linguri de margarină într-o cratiță la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand continuu. Adăugați treptat jumătate și jumătate și bulion de pui; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat si bubuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se ia de pe foc; adăugați brânză Gruyre, sare și piper, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Sare
4
Întindeți 1/2 cană de sos de brânză într - un vas de copt uns de 11 - x 7-x 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Adăugați broccoli și 1 1/2 cană sos de brânză. Se acoperă cu pui și sos de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pui întreg
6
Combinați parmezanul, pesmetul, boiaua și restul de 2 linguri de margarină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pesmet
Margarină
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Presărați uniform deasupra caserolei.
8
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.