Distracție-Size Bomboane Împânzit Cheesecake
Dacă 87 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., distracție-Size bomboane împânzit Cheesecake ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 403 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 133 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Candy Bar Cheesecake, Candy Bar Cheesecake, și Cheesecake Cu Bomboane De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker, zahărul și scorțișoara; se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și la 2 inci în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci unsă.
Coaceți crusta timp de aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport de sârmă (nu scoateți din tigaie). Reduceți căldura cuptorului la 325 F.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Adăugați ouă; bate la minim doar până se combină.
Îndoiți bomboanele sferturi în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă peste crustă. Important: în funcție de cantitatea de bomboane pe care ați adăugat-o, este posibil să nu doriți să utilizați tot aluatul, deoarece volumul a fost crescut. Asigurați-vă că lăsați un centimetru neumplut în tigaie, pentru a lăsa puțin loc pentru ca cheesecake-ul să crească puțin.
Coaceți orice aluat suplimentar în căptușeli de cupcake pentru mușcături mici decadente. Dacă doriți, presărați și bomboane deasupra.
Coaceți timp de 1 oră sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult, încă în tigaie. Se dă la frigider până se răcește complet, câteva ore sau peste noapte.
Când este gata de servit, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Pentru a tăia, folosiți ață dentară fără aromă trasă întinsă.