Dip ușor de Crab și hrean

Dip ușor de Crab și hrean
Nevoie de un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Scufundarea ușoară cu Crab și hrean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 118 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită carne de crab, cremă de brânză, hrean și sos worcestershire. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încearcă Hrean Crab Dip, Rețete La Penzeys Condimente Crab Și Hrean Dip, și Ușor fierbinte crab spanac Dip coapte în pâine franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați carnea de crab, crema de brânză, hreanul și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
HreanHrean
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cuptorul cu microunde la maxim 2 până la 3 minute, până când este cald și cu bule. Se amestecă bine și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca rugăciunile sfinților Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Rugăciunile sfinților Chardonnay
Rugăciunile sfinților Chardonnay
Aromele strălucitoare de pere ușor prăjite cu note de citrice subiacente duc la un amestec ceresc de arome proaspete de pere și pepene coapte. Gustul cremos, dar suculent, te va face să crezi că acest vin a fost făcut cu intervenție divină.Fii bun și împerechează acest vin cu tostadas de ton și avocado, pui de lămâie prăjit în tigaie și tort cu mâncare de înger.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista