Dip De Vinete Prăjite
Dip vinete prăjită este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, vinete, minicuburi de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați vinetele pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Stropiți ulei de măsline peste vinete, apoi presărați cu mini usturoi Knorr
Cuburi; aruncați pentru a acoperi. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când vinetele sunt foarte fragede, amestecând o dată.
Procesați vinetele cu ingredientele rămase într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Serviți cu dippers de legume preferate sau chipsuri de tortilla.