Dip De Spanac Delicios

Dip De Spanac Delicios
Dip spanac Yummy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 450 calorii, 5g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți maioneză, spanac, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați spanacul tocat, smântâna, maioneza, ceapa verde, amestecul uscat de legume, castanele de apă și muștarul preparat în stil Dijon. Se răcește la frigider 8 ore sau peste noapte, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista