Dip De Somn Stratificat
Scufundarea somnului stratificat necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sos de chili, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Pizza Dip, Margarita Dip De Fructe, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o tigaie mare; adăugați somn și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță.
Scoateți din tigaie; se scurge bine și se răcește ușor. Fulgi de pește cu o furculiță.
Se amestecă împreună crema de brânză și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă ceapa.
Întindeți amestecul de brânză cremă într-un vas puțin adânc.
Adăugați sos de chili și acoperiți cu bucăți de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.