Dip de legume cu praz și ceapă
Praz și ceapă Dip de legume ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită buruieni de mărar, amestec de supă de ceapă, maioneză și smântână. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Baie De Legume Cu Ceapă De Arpagic, Platou de legume la grătar cu gem de roșii de vin roșu și ceapă caramelizată, și Ceapă De Praz.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de supă de ceapă uscată, amestecul de supă de praz uscat, buruiana de mărar uscată, maioneza și smântâna. Lăsați amestecul să se răcească la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.