Dip de ghimbir și mentă cu fructe

Dip de ghimbir și mentă cu fructe este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cuburi de pepene galben, zahăr brun, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de fructe Dragon cu ghimbir și mentă, Margarita Dip De Fructe, și Mai Sănătos Ciocolată Fructe Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mic, se amestecă ingredientele dip cu sârmă măturică până la omogenizare. Capac; refrigerați cel puțin 15 minute pentru a amesteca aromele.
Pe fiecare frigarui, filetați alternativ 3 zmeură și 2 cuburi de pepene galben.