Dip de fructe ghimbir-scorțișoară

Dip de fructe ghimbir-scorțișoară
Rețeta Dip de fructe cu ghimbir și scorțișoară poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Acest aperitiv are 113 calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 1,29 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și cumpărați brânză frișcă, fructe, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de lingură de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum fructe proaspete cu dip de ghimbir, frigărui de fructe cu dip de ghimbir și dip de fructe cu portocale și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mic, combina iaurtul, crema de branza, ghimbirul si scortisoara pana se omogenizeaza. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista