Dipul de căpșuni se prepară aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primordială are 16 porții și costă 1,4 dolari per porție . O porție conține 151 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Merge bine ca aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home necesită cremă de brânză, smântână, miere și iaurt cu lămâie. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular destul de prost, de 28% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Mini-gogoși proaspete coapte cu căpșuni cu glazură de căpșuni și lime , Prăjitură cu căpșuni și mini -tarte cu căpșuni și Cocktail de căpșuni care potolește setea și Mojito cu căpșuni virgine .
Instrucțiuni
1
Într-un bol, bateți crema de brânză și smântâna până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați iaurtul, căpșunile, mierea și siropul; amestecați bine. Refrigerati timp de cel puțin 4 ore. Amestecați înainte de servire. Folosiți fructe pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale