Dip de creveți cu castraveți și mărar
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Dip de creveți cu castraveți și mărar ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, primară și pescatariană de încercat. Acest aperitiv are 136 de calorii, 9 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Mergeți la magazin și luați castraveți, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Dip de castraveți și mărar, Dip de castraveți și mărar și Dip de castraveți și mărar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți smântâna, crema de brânză, mararul și sarea până se omogenizează. Pune deoparte trei creveți și 2 linguri de castraveți pentru ornat.
Tocați mărunt creveții rămași; se adaugă la amestecul de smântână.
Adăugați castravetele rămas.
Se ornează cu creveți și castraveți rezervați. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Serviți cu legume sau biscuiți.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Pascal Jolivet Sancerre cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Pascal Jolivet Sancerre]()
Pascal Jolivet Sancerre
Palidă și vibrantă la culoare. Pascal Jolivet Sancerre din 2011 este proaspăt, curat și țipător, cu o aciditate vicioasă. La palat este proaspăt și strâns înfășurat; aciditatea este temperată de zahăr rezidual foarte subtil; foarte curat; viu, irascibil, tineresc. Per total, un vin sec si elegant.