Dip De Busuioc Cu Spanac Crud (Vegan, Fără Gluten, Fără Soia)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de busuioc cu spanac crud (Vegan, fără Gluten, fără soia). O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci de macademia, frunze de busuioc, ulei de măsline de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană).
Instrucțiuni
Se amestecă spanacul și busuiocul într-un castron mare, se lasă deoparte.
Adăugați toate ingredientele rămase într-un robot de bucătărie (cu s-blade) sau Vitamix. Se amestecă până devine gros și cremos.
Se toarnă peste verdeață și se amestecă bine.
Lăsați să stea la frigider cel puțin 2 ore, îndepărtați și amestecați din nou, apoi serviți cu morcovi, țelină, mazăre, ciuperci, ardei roșu feliat, conopidă și/sau semințe crude sau biscuiți multigrain. Bucurați-vă!