Dip de anghinare

Dip de anghinare
Rețeta Dip de anghinare se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 16 porții cu 194 de calorii, 2 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de inimioare de anghinare pline cu apă, boia de ardei, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini inimioare de anghinare la grătar cu dip cu spanac și anghinare cu conținut scăzut de grăsime, mini inimioare de anghinare la grătar cu dip de spanac și anghinare cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați anghinarea, maioneza, parmezanul, usturoiul și sosul de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
ParmezanParmezan
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
2
Transferați într-un 1-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Liniuță BusuiocLiniuță Busuioc
3
Stropiți cu boia de ardei dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când blatul se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
5
Se serveste calde cu biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista