Dip cu anghinare chili
Dip cu chili anghinare necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 57 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 207 calorii. Dacă aveți la îndemână maioneză, brânză cheddar, inimioare de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum dip de anghinare fierbinte, chili și parmezan, mini inimioare de anghinare la grătar cu spanac scăzut de grăsime și dip de anghinare și mini inimioare de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați anghinarea, ardeiul iute, brânza și maioneza.
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.
Serviți cald cu biscuiți sau chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe mature, pâine prăjită și ceai verde cu note de lămâie, citrice și caise. La fel de bogate și ample la gust, aceste arome continuă să se desfășoare în palat. Profilul său proaspăt îl face să se potrivească perfect pentru pate, fructe de mare, tapas, paella, carne de pasăre la grătar sau mezeluri.