Dincolo de Curry: cartofi, ouă și chutney Pattice
Rețeta dincolo de Curry: cartofi, ouă și chutney Pattice este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, primești un condiment care servește 12. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ curry frunze chutney , cum se face curry frunze chutney, Farali Pattice , cum să faci Farali Pattice / Farali s, și Curry și Mango chutney Dip.
Instrucțiuni
Folosiți o măsură de lingură pentru a face 12 bile de piure de cartofi. Frământați fiecare bilă în mâini până se omogenizează și formați-vă într-o ceașcă goală.
Măcinați împreună coriandru, nucă de cocos rasă, semințe de chimen, ardei iute verde, usturoi, sare și zahăr într-un procesator alimentar sau mortar și pistil pentru a face o pastă.
Întindeți o linguriță de pastă uniform în fiecare scobitură din cartofi. (Ar trebui să mai rămână niște chutney.) Puneți un sfert de ou în golul umplut cu chutney. Închideți bine cu mai mult piure de cartofi până când totul este sigilat cu grijă în interior.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare până când strălucește.
Înmuiați fiecare pattice în oul bătut și puneți ușor în ulei. Se prăjește, întorcându-se frecvent, până devine auriu pe fiecare parte.
Scoateți, scurgeți pe un prosop de hârtie sau curățați farfuria căptușită cu un prosop de bucătărie și serviți fierbinte cu chutney rămas.